Font Size

Cpanel

RICOH MPC300 – Color A4 Copy/Print/Scan

mpc300Brzina štampe: 30 ppm

Cena:  50 € mesečno ( uključeno 500 crno belih i 500 kolornih kopija )

Ukoliko imate potrebu za brzim, višenamenskim rešenjem, koje bi pospešilo produktivnost u vašem poslovnom okruženju, Aficio MPC300 je savršen izbor. Sa funkcijama štampanja, kopiranja i skeniranja, zadovoljiće sve vaše potrebe za obradom dokumentacije. Uštedite vreme zahvaljujući brzom zagrevanju aparata i brzini od 30 str/min, zaštitite poverljive podatke sa HDD opcijom, pojednostavite i ubrzajte protok dokumentacije koristeći Scan-to-email i Scan-to-folder opcije.

 

Opširnije: RICOH MPC300 – Color A4 Copy/Print/Scan

HP PageWide Pro 477dw

Brzina štampe: 40 ppm

Cena:  28 € mesečno ( uključeno 1000 crno belih kopija )

Izuzetno isplativ multifunkcijski uređaj sa niskom cenom otiska i velikom brzinom štampanja. Pogodan za obim štampe od 750 - 4500 otisaka mesečno, može izdržati mesečne udare do 75 000 strana mesečno.

Četiri uređaja u jednoj mašini – štampač, skener, kopir i fax sistem.
Brz, okretan, iznad svega ekonomičan u eksploataciji.

HP PageWide Pro MFP 477dw ispisuje do 70 stranica u minuti s obostranim skeniranjem u jednom prelazu i najbržim ispisom prve stranice u svojoj klasi.

  • Štedi energiju, vreme, i novac.
  • Toneri velikog kapaciteta (10.000 crni i 7.000 boje)
  • učiniće da zaboravite kad ste poslednji put
  • poručivali potrošni material.

Opširnije: HP PageWide Pro 477dw

RICOH GelJet SG 3110SFNW – Color A4 Copy/Print/Scan/Fax System +WiFi

RICOH GelJet SG 3110SFNW – Color A4 Copy/Print/Scan/Fax System +WiFi

 Cena: 8 € mesečno

3110sfnw

Inovativan 4-u-1 kolor sistem, pogodan kako za kancelarijsku, tako i za kućnu upotrebu. Omogućava kolor kopiranje, štampanje, skeniranje i razmenu faksova. Idealan za štampanje koverata, obzirom da uređaj ne poseduje nikakvu grejnu jedinicu, pa je izbegnut rizik od topljenja plastičnih prozorčića na kovertama, što je neretka pojava kod laserskih uređaja. Pritom, aparat troši gel, koji je vodootporan i instantno se suši u dodiru sa papirom i obezbeđuje najekonomičniji kolor otisak od svih ostalih modela u klasi. U standardnoj konfiguraciji poseduje WiFi, što se pokazalo vrlo praktično za korisnike pametnih telefona, Ipad-a, tableta i dr.

 

 

Opširnije: RICOH GelJet SG 3110SFNW – Color A4 Copy/Print/Scan/Fax System +WiFi